WAARMEE kunnen we helpen?

Terug naar de OER-knal

Herinner je je de tijd nog dat je géén expert in ….spreadsheets was….? Dat jouw dag niet begon, en eindigde, met cijfertjes. Dat je hoofd overliep van ideeën over nieuwe producten en diensten voor je bedrijf. Dat lijkt al weer “eeuwen” geleden, het voelt als de OER-tijd. OER helpt je om weer (meer) AAN in plaats van IN je eigen bedrijf te gaan werken, om weggestopte ideeën weer te gaan oppakken en uit te gaan werken. Kortom: om je er aan te herinneren waarom je ook alweer ondernemer bent geworden.

Kietel je creativiteit

Je kent ze wel: die typische problemen in je bedrijf waar je steeds in vastloopt. Of het nu om de achterblijvende verkoop van een nieuw product gaat, de moeizame werving van personeel, terugkerende contract-problemen met toeleveranciers, of een vastgelopen project. Je NORMALE denkpatroon helpt je daarbij niet, integendeel: de problemen evolueren van “UITDAGING” naar OERvervelend. Dat roept dus om een frisse blik, een gedraaid perspectief, een ongebruikelijk denkpatroon. OER helpt je daarbij, o.a. met nieuwe denktechnieken.

Morgen begint vandaag

De zaken gaan goed (of juist niet). Maar toch kriebelt het: was dat niet ook zo nét vóór de vorige (economische) crisis? Je weet dus dat je vooral NU moet investeren in een OER-degelijke basis van MORGEN; via een nieuwe of extra dienst of product, door je te oriënteren op een nieuwe afzetmarkt of doelgroep, of zelfs in de vorm van een volledig nieuw verdienmodel. Je weet alleen niet HOE. OER kan je daarbij op weg helpen, stap voor stap, langs alle (5) fasen van het innovatie-proces: van je Droom tot het uiteindelijke Doen. Wij noemen dat het D5 model©.

Meer weten? Kom dan in contact. Manieren genoeg:OER-SIMPEL

MAIL me en beschrijf in het kort waar we het over moeten hebben.

gerd@buro-oer.nlOER-DEGELIJK

BEL me en vertel me hoe je denkt dat ik je kan helpen.

06 53 893 293OER-PERSOONLIJK

Nog liever: kom naar mijn WORKSHOP, en doe alvast inspiratie op.