Waarom de naam Buro OER?

De ondernemer, en netwerk-partners, achter Buro OER hebben (tientallen) jaren ervaring als ondernemer in het MKB. Ze kennen als geen ander het verschil tussen de pionier-fase, zeg maar OER-fase, van een bedrijf, en de exploitatie-fase, waarin je uiteindelijk terecht komt. En dus ook, tussen de euforie van het pionieren, met al je wilde ideeën en plannen, je eerste klanten en successen, en de ontmoediging (bij vlagen) van het omgaan met de dagelijkse bedrijfsproblemen.

Ze kennen ook het gevaar van op je lauweren rusten….van het met elkaar verwarren van “succes” en “comfort”. Van de dreiging van nieuwkomers die je links en rechts (al is het over de vluchtstrook…) inhalen.

Ze kennen de misvattingen: dat je alleen hoeft te gaan vernieuwen, als het slecht gaat met je bedrijf. Dat innovatie vooral over techniek gaat, veel tijd en energie kost, en ten koste gaat van je resultaten.

OER gelooft dat vernieuwing in het OERDNA van élke ondernemer zit. Het is alleen soms een beetje weggezakt. OER helpt je om het weer terug te vinden. Dat mag via een OERknal… maar ook iets subtieler.

Wil je eens OERgezellig bijpraten over je ondernemerschap, of wat meer weten over wat OER voor je kan betekenen?

Neem dan eens contact op met Gerd van der Slik.

elkaar BEREIKEN

Met 20 jaar aan vlieg-uren op de teller als mede-eigenaar/-oprichter van een succesvol ICT-bedrijf, en daarna als coach van veel MKB-ondernemers uit allerlei branches, heeft Gerd veel ervaring met het bedenken en uitvoeren van slimme oplossingen binnen een MKB-bedrijf. Zowel voor allerhande dagelijkse operationele problemen, als voor de strategische van (over)morgen.

Tot Gerd’s OER-instincten behoren het je enthousiast maken over innovatie, het je meenemen in de aanpak ervan, en het opzetten en begeleiden van innovatieprocessen.

Daarnaast helpt zijn achtergrond HEM om hoofd- en bijzaken snel van elkaar te scheiden. En helpt zijn confrontatieve aanpak JOU om eens een totaal andere blik op zaken te werpen. Want een schop onder de kont…daar is nog nooit iemand slechter van geworden.

Team

OER gelooft in de NETWERK-economie. Sterker nog: samenwerking is 1 van de hoofdpeilers van vernieuwing. Waarom? Nou OER-simpel: omdat niemand overal verstand van kan hebben. Daarom werkt OER samen met een netwerk van specialisten, voor het geval je toch VERDER wilt gaan dan de diensten van OER.

Voor het geval je VERDIEPING wenst op een bepaald onderwerp, dat al of niet alleen in jouw branche speelt. Of het nu het trainen van je verkoop-staf is, het consistent maken van je marketing-uitingen, het door-ontwikkelen van je nieuwe product, het aanboren van een nieuwe markt, of het vernieuwen van je personeelsbeleid.

Kortom: voor AL je innovatie-uitdagingen.